Dampbageriet AS,
Stemmane 4A
4636 Kristiansand,
Org.nr: 999241093
Tlf: 38 04 19 60
Når bestillingen kommer inn via nettsiden, gir kunden sitt samtykke. Vi er avhengig av denne informasjonen for å kunne lage ordren.
Personvernerklæringen redegjør for hvordan Dampbageriet AS samler inn og bruker personopplysninger som navn, telefonnummer og e-post.
Disse opplysninger blir gitt av kunde via bestillingsskjema eller ved at kunden kontakter vårt ordrekontor.
Vår behandling av opplysninger som blir gitt via bestillingen er basert på telefonkontakt, mail, nettside eller ved direkte kontakt ved våre ansatte i utsalgene.
Det er kun ansatte ved vårt ordrekontor som håndterer og behandler personopplysningene vi mottar.
Opplysningene som er knyttet til din bestilling, blir lagt inn i vårt system, og slettet 1 måned etter at ordren er produsert/levert.
Din rett til sletting påvirker ikke vår lovpålagte plikt til å lagre personopplysninger eksempelvis for å oppfylle krav til bokføring.
For at vår nettside skal fungere optimalt, er det lagt inn et automatisk samtykke til å få informasjonskapsler lagret i din nettleser. Ønsker du ikke dette, må du selv gå inn i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten.
Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari og Chrome er nettlesere som aksepterer cookisene automatisk.
Dampbageriet AS bruker ingen analyse verktøy for å analysere bruk og trafikk av våre nettsider. Informasjonen vi får via vårt bestillingssystem, slettes automatisk fra serverer etter 2 uker.
Dampbageriet AS forplikter seg til å oppdatere og endre sikringen av dine personopplysninger i tråd med lovgivning, utvikling og forbedrede muligheter. Regler for bruk og lagring av personopplysninger stiller strenge krav til sikkerhet, både tekniske og organisatoriske, for å forhindre tap, innsyn eller andre risikoer.
Ved en eventuelle innsynsbegjøring kan du kontakte oss via telefon, e-post eller post.
Vi vil svare deg innen 30 dager.
Dampbageriet AS
Stemmane 4A
4636 Kristiansand
Tlf: 38 04 19 60
Epost: kjetil.hodne@geheb.no
Sist oppdatert: 29.08.2018